Kokosrulle
Till Fredagsfikat bjuds på kokosrulle..

Botten:
3 ägg
2 dl socker
3 dl riven kokos
3/4 dl potatismjöl
1 1/2 tsk bakpulver
Vispa ägg och socker poröst.
Blanda kokos, mjöl och bakpulver.
Vänd ner blandningen i smeten.
Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna.
Baka av mitt i ugnen ca 5min. på 250¤C
Håll koll på kakan då den bakas väldigt fort.
Vänd uppochner på kakan på ett sockrat bakplåtspapper,
och dra av det använda pappret.

Fyllning:
75 g smör
1 1/2 dl florsocker
1 1/2 dl Marsánkräm
Vispa smör och florsocker poröst.
Klicka i Marsánkräm, lite i taget.
Bred ut fyllningen över botten
och rulla ihop kakan.
ställ kall till servering.
Spola kniven i kallt vatten för att få snyggare skivor.
Går bra att frysa, men tina den då inte i micron
eftersom det är smör i fyllningen.


Kommentarer
Trackback